ImprOpening 2012 – de start van het nieuwe seizoen

Banner Opening Improseizoen 2012 - 2013

Start nieuwe theatersportseizoen

 

Om het nieuwe seizoen goed en vol inspiratie in te gaan is er op 14 september 2012 in het Koorenhuis in Den Haag een theatersportvoorstelling van alle Haagse verenigingen (ADHD, Improfessioneel, ’t Slippertje en de Tegenpartij).

De verenigingen hebben de opdracht meegekregen om ieder 20 minuten nieuwe/vernieuwde spelvormen te presenteren.  Dus ben je toe aan iets anders op het gebied van theatersport, wil je inspiratie opdoen voor het nieuwe seizoen, wil je andere theatersporters en/of trainers ontmoeten dan is deze spetterende voorstelling op deze prachtige locatie een uitgelezen kans!

Na de voorstelling is er uitgebreid gelegenheid om na te praten en een feestje te bouwen in de bar van Het Koorenhuis . Het Koorenhuis zorgt voor de livemuziek. Dus kom ook!

  • Wanneer: vrijdag 14 september vanaf 19.45 uur
  • Waar: Het Koorenhuis, centrum Den Haag
  • Voor wie: Theatersportliefhebbers, spelers en trainers
  • Entree: € 7,50
  • Reserveren: via de website van De Tegenpartij