De Gâhwe Auievaah

‘t Slippertje wint de Gahwe Auievaah 2013

Op 22 juni 2013, tijdens de Haagse Impro Battle, is gestreden om de felbegeerde Gâhwe Auievaah 2013 en de bijbehorende titel “Beste theatersportgroep van Den Haag”. Na een zinderende strijd tussen de 4 Haagse groepen kwam het dreamteam van ‘t Slippertje als winnaar uit de bus. Joost, Martijn, Marijke en Sander speelden de sterren van de hemel en bleken te sterk voor ADHD, Improfessioneel en De Tegenpartij.
Het nest van de Gâhwe Auievaah staat komend seizoen dan ook bij de beste theatersporters van Den Haag: ‘t Slippertje. Dank en complimenten voor De Tegenpartij die dit evenement organiseerde, voor ADHD en Improfessioneel voor de geweldige sfeer, mooie scenes en voor onze Nathalie die tijdens het tournooi één van de strenge, rechtvaardige en onpartijdige rechters was.