Peace One Day – Met wie sluit jij vrede?

Foto Peace One Day

Peace One Day – 21 september

Vrede op aarde. Dat willen we (bijna) allemaal.

Op 21 september 2013 is het Peace One Day en wij doen daaraan mee, samen met  studenten van de Universiteit van Leiden, Campus Den Haag. We zijn zien op de Grote Markt, Den Haag. Met wie sluit jij vrede op 21 september aanstaande?

Kom ook: Peace One Day

“Als we van een oorlogscultuur een vredescultuur willen maken zullen we ons moeten verenigen rondom het meest fundamentele thema voor de mensheid; het beschermen van elkaar en onze leefomgeving. 21 september is het uitgangspunt. Ieder mens kan het verschil maken. De dag van de Vrede brengt mensen samen. Het doel is het terugbrengen van geweld: thuis, op school, op het werk en overal onder de plaatselijke bevolking. Ik verzoek iedereen dringend mee te doen. Als we allemaal samenwerken zal er op een dag vrede zijn.”

Jeremy Gilley, oprichter Peace One Day.